Dekkslayout

Hei, Jeg renoverer en gammel Yngling N – 48. Jeg trenger i den forbindelse noen bilder, eller en oversikt over dekklayout med plassering av blokker og klyper på en ny båt.
Kan noen hjelpe meg?

Hilsen Ole K.

7 thoughts on “Dekkslayout

 1. Ingen av länkarna ovan fungerar. Vore ovärdeligt att få tillgång till layouten för många av oss, tror jag. Vill någon lägga ut dessa igen?

 2. Hei, har kjøpt en Yngling som jeg har gjort i topp stand, og kunne tenke meg forslag plasseringer.  Er også litt usikker stramming av vantene. Finner ikke tegningene  linken….

 3. Hei,

  jeg husket et gammel artikkel fra den tidligere yngling-webben om dette, og har gravd litt i arkivet. Nå ligger denne ute, skal se om jeg får lagt ut noen bilder etterhvert også.

  Ombord på Bølla har vi gjort det ca sånn, etter å ha seilt med TSF’s Tigergutt og likt denne layouten.
  Vet at ynglinggruppa på Askøy har en annen variant, se http://www.askoy-seilforening.no/publish_files/DekksplanVer1.0.pdf

  Kristine

 4. Hei
  Er med på å oppgradere en Yngling i Bergen og lurer litt på hvordan ting skal være. Håper også jeg kan få den jpeg filen? På forhånd takk
  Mvh
  Harald

 5. Hei Ole K

  Send meg en mail så skal du få non jpeg filer med layout på N25 tilbake, orginal reklame fra Borge Bringsværds verft, Drøbak

  Mailadressen finner du litt under ditt innlegg, det er jeg som leter etter N-148. Vet du noe om hvor denne befinner seg også blir jeg kjempeglad.

  Hilsen

  Jo Bergan

Comments are closed.