Team Bølla oppsummerer

Etter mange skuffende seilaser i VM fikk vi endelig god fart i skuta i nest siste seilas. En nydelig 27. plass i mål smakte utrolig godt, inntil en gammel danske ropte uforståelige ting til oss. Kun to ord var kjente: Black flag…

Dermed ble vi altså diska fra seilasen, og ikke nok med det – det var en disk vi ikke kunne stryke fordi vi faktisk fullførte uten å sjekke at vi var blitt tatt etter start. Skikkelig uflaks.

Farten i båten forsvant riktignok ikke etter disken, og siste seilas endte på en 34. plass. Etter flere dager med dårlig båtfart og resultater, var det godt å merke at vi også klarer å få god fart i ynglingen.

En 50. plass er overhodet ikke noe å være stolt av. Vår lille trøst er at dersom vi ikke hadde blitt tatt i black flag eller hadde vært to meter lenger framme i regattaen vi ikke nådde maksimaltiden, hadde vi endt opp på en 43. plass.

De sosiale arrangementene på land hver kveld har vært en stor opplevelse i seg selv. Vi ble kjent med veldig mange hyggelige seilere fra Europa, Australia og USA, og alle synes det var virkelig hyggelig at vi var med fra Norge etter noen år uten norsk deltagelse. De fleste har deltatt i flere VM tidligere og forteller at vi er nødt til å være med neste år også – da med enda flere norske båter.

Vår oppfordring er at flest mulig seilere deltar i yngling-NM 28.-29. august i år for så å satse mot VM i Østerrike 10.-16. juli neste år.

One thought on “Team Bølla oppsummerer

  1. A smart battery charger is built to make charging precise and for the reason that of this, it is unlikely to suffer from overcharging, and trickle charges could be successfully maintained.

Comments are closed.