Artikler

Nyhetsbrev fra leder | Oppdatering om styrets arbeid |

Kjære alle Ynglinginteresserte.

Norsk Ynglingklubb vil på denne måten ønske alle interesserte i Ynglingklassen velkommen til et nytt spennende år for Ynglingseiling. Samtidig vil vi forsøke å informere litt om Norsk Ynglingklubb sin virksomhet og aktuelle saker.

Seilsesongen 2014
En ny sesong står for døren, og NYK har en rekke planlagte aktiviteter for 2014. Nytt av året er en egen Norgescup for Yngling med en nasjonal ranking. Norgesmesterskapet vil som i fjor bli arrangert av Askøy Seilforening. I tillegg er det planlagt to treningssamlinger i Bergensområdet til våren. Vi håper å se så mange Ynglingseilere som mulig på disse arrangementene. Husk at det er mulig å leie båt eller tilhenger.
NYK har et mål om å få med inntil fem team til VM i Travenmunde i Tyskland i midten av juli. Tre team har allerede bekreftet deltakelse.
Terminliste 2014
11.-14. april – treningssamling ASF
1.-2. mai – treningssamling ASF
3.-4. mai – Norgescup 1 ASF
24.-25.mai – Norgescup 2 TSF
14.-15. juni – Norgescup 3 BS/Milde
18.-26. juli – VM i Travemunde
6.-7. september NM/Norgescup 4 ASF
19.-21. september Norgescup 5 RAN

VM 2015
Norge skal neste år arrangere VM for Yngling. Det er Askøy Seilforening som er arrangør og dette vil bli en ypperlig anledning for å øke interessen for klassen over hele landet.
Her er det bare å starte trening for VM på hjemmebane. Vi satser på å delta med 15-20 norske båter. For dem som ikke vil seile, kan du være med å arrangere det største Yngling arrangementet i Norge på mange år.
Har du lyst til å være med å arrangere, ta kontakt med Jan Rune Hopland i organisasjonskomiteen på tlf. 98254045.

Kommunikasjon
Norsk Ynglingklubb har tatt mange grep på kommunikasjonsfronten siste år. Vi har opprettet en egen åpen Facebook gruppe for NYK, i tillegg til en lukket gruppe dedikert for medlemmer. På medlemssidene går det spennende diskusjoner, tips, regelnøtter, bilder etc.
NYK har også etablert en ny og flott hjemmeside. Sjekk ut www.yngling.no.

Medlemskontigent
For å drive en aktiv klasseklubb til fremme for den erkenorske Ynglingen, er det viktig at klubben har en tilfresstillende økonomi. Mange har allerede betalt kontingent for 2014, noe vi setter stor pris på.
Kontingent for 2014 har følgende satser:
Fullt medlem kr. 410,-
Assosiert medlem kr. 100,-
Alle medlemmer (fullt og assosiert) har møte- og stemmerett ved årsmøtet, tilgang til medlemsmøter og klubbens sosiale medier.
I tillegg vil du som fullt medlem motta IYA sticker. Dette er en betingelse for å starte i regatta i henhold til klassereglene.
Fra 2014 har vi også etablert en god rabattavtale med Verktøy og Maskin AS for medlemmer med fullt medlemsskap.
Her oppnår du hele 20% rabatt på alle Hempel sine produkter i tilllegg til en rekke varer som malerverktøy og skruer.
Verktøy og Maskin kan du kontakte på tlf. 56152070 eller epost sveinandre@fpt.no.

Medlemskontigent betaler du enkelt på NYK sin konto 6039 05 46974. Betal kontigent i dag og støtt Ynglingklubben!

Årsmøtet 2014
Årsmøtet for NYK gjennomføres søndag 9. februar kl. 1900 på Askøy Seilforening. Det vil være mulig å delta gjennom Skype. Dokumenter til årsmøtet legges ut fortløpende på www.yngling.no.
Vi har behov for representanter til styret. Ta gjerne kontakt med leder på kphaugen@online.no dersom du kunne tenke deg å være med å styre utviklingen i Ynglingnorge.

Velkommen i NYK og på regattabanen til våren.

Med yngling hilsen

Karl Petter Haugen
Leder Norsk Ynglingklubb