Interesse for Klubbmesterskap TSF?

Vi prøver å få igang en siste regatta før vinteren. Det har vært ytret interesse for et nytt mesterskap blant flere av oss som var med i klassemesterskapet i August og Lørdag 1 November er nevnt som en mulig dato.

Klarer vi å stille 7-8-9 båter blir dette kjempemoro. På mandagene i høst har vi vært oppe i 9 båter og med litt guts, varme klær og ikke altfor dårlig vær fra alle oss ynglingseilere i klubben bør vi få til det nevnte antallet på startlinjen.

Vi må selvsagt se an været og blir været for kjipt med piskende høljregn så avlyser vi. Med regatta på lørdag passer det ypperlig med oppsett og høstpuss/vask på søndag. Et forslag er at vi hadde kjørt briefing som vanlig kl 10 og holdt på utover dagen.

På lørdag kveld kunne vi gjerne samlet yngling gruppa med pizza og øl og få til en sosial avslutning på sesongen.

“Cinnamon” (Øyvind) og “NoLimit” (Sverre) er positiv, “Bølla” (Kristine) regner jeg med vil revansjere seg fra klassemesterskapet, mens Arild Schei og “Caja” har ytret interesse tidligere i høst.
Ari (ntnu) vet jeg har blitt seilt veldig mye de siste ukene og det mangler garantert ikke på mannskap her.

Legger vi til at “Tigergutt”-crewet fra klassemesterskapet er med (Christoffer, Claudio og meg) så er vi allerede oppe i 5-6 båter.

Hordan er interessen hos “Aquarius”, “Larvik”, “Tehanu” og “Snella” og de andre ynglingene?

Hva sier dere? Innspill ønskes direkte i denne tråden 🙂

Kenneth