Nå kan du få gyldig målebrev til Ynglingen din!

For å seile regatta, må Ynglingen din ha et gyldig målebrev/sertifikat. Dette er nedfelt i klassereglene og er en garanti for at alle konkurrerer på like tekniske vilkår. Norsk Ynglingklubb ønsker å legge til rette for at alle kan få dette ordnet for sin egen Yngling så praktisk som mulig. Vi har derfor blant annet satt i gang arbeid med å få godkjent flere Yngling målere rundt omkring i landet. (Er du klassemåler og ønsker godkjenning for Yngling, ta kontakt med styret).

Om du ikke har et gyldig målebrev, er det ikke sikkert du trenger å måle båten på nytt.

Dersom båten er målt tidligere og eventuelt har hatt gyldig målebrev tidligere, kan NYK utstede nytt målebrev på bakgrunn av dette. Målebrev skal være utstedt på nåværende eier og må fornyes ved salg av båt. NYK har bakgrunndata/målebrev på mange båter, og det er bare å ta kontakt med oss for å sjekke dette.

Dersom båten må måles, kan dette organiseres. Ta kontakt med hovedmåler i NYK. Informasjon finner du på www.yngling.no under “Styre og funksjoner 2013”.

Tell your Y-friends about this...Share on Facebook0Email this to someonePin on Pinterest0Tweet about this on Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *