Kansellert: Yngling NM Trondheim 2020

Update: Siden FHI/NSF ikke åpner opp for breddesporten, så kan vi uheldigvis ikke noe annet enn å kansellere NM i år. Neste år blir Askøy i Bergen som tar stafettpinnen.

Tidligere nyhetssak:

Trondhjems Seilforening (TSF) inviterer i første omgang Yngling-seilere i Norge til åpent Norgesmesterskap 4. – 6. september 2020.

Vi legger opp til ei trivelig og aktivitetsrik regattahelg i og ved klubbhuset til TSF på Skansen som ligger i gangavstand (15min å gå) fra Trondheim sentrum (ca. fem minutter med bil).

Regattaområdet ligger på Trondhjemsfjorden, innenfor øya Munkholmen. Det er kort vei fra Skansen båthavn og ut til regattaområdet. Ynglinggruppa i TSF har sin egen kran ved båthavna for sjøsetting av ynglinger.

Ynglinggruppa i Trondheim har et aktivt seilermiljø, og vi gleder oss til å ta imot mannskap fra andre deler av landet til sportslig konkurranse.

Vi ønsker også seilere/båtlag fra andre båtklasser i TSF velkommen til denne regattahelga. Vi legger opp til mulighet for å leie Ynglinger under arrangementet (få i antall, så første mann til mølla).

Norgesmesterskapet arrangeres etter oppdrag og med støtte fra Norsk Yngling Klubb (NYK).

Husk at hver båt skal fremvise gyldig målebrev, forsikringsbevis, lisenspapirer for mannskap og medlemskap i Norsk Yngling Klubb ved registrering. Har du ikke målebrev? Så kan det ordnes untakk for ett (1) NM. Ta kontakt!

For detaljer om arrangementet, se kunngjøring på manage2sail sine sider: https://manage2sail.com/no/event/YnglingTRD2020?#!/

Velkommen til Trondheim!

Arbeidsgruppen for Yngling-NM

ved Rimmert van der Kooij
Rimmert@gmail.com
Mobil: 451 345 92

Foreløpig kunngjøring: https://manage2sail.com/no/Home/DownloadDocument/b0e3eadf-9dfa-4e24-84da-618606f80a9a

FB-event: https://www.facebook.com/events/495726354666159/